Înfrângeri pentru Muntenegru, Ungaria și Cehia

Muntenegru, Ungaria și Cehia au disputat jocuri de verificare în cursul zilei de vineri (11.08). Cele trei fac parte din grupa României la EuroBasket 2017. Toate au fost învinse.

Grecia a depășit Muntenegru cu scorul de 83-81. Nikola Ivanovic a totalizat 22 puncte, iar Nikola Vucevic a adăugat 18 puncte, 9 recuperări pentru ex-iugoslavi. Din partea învingătorilor s-a evidențiat Giannis Antetokoumnpo, autor a 20 puncte și 9 recuperări.

În schimb, Rusia a depășit Ungaria, scor 84-69, în cadrul unui meci contând pentru turneul de pregătire de la Kazan. David Vojvoda a bifat 18 puncte pentru naționala Ungariei. În replică, Timofey Mozgov a reușit 20 puncte, 5 recuperări. Învingătorii au jucat fără Alexey Shved, iar maghiarii au fost lipsiți de serviciile lui Adam Hanga și DeAndre Kane.

Georgia a dispus de Cehia cu scorul de 87-76. Martin Peterka a totalizat 19 puncte, 8 recuperări, iar Toms Satoransky a încheiat cu 12 puncte, 10 pase decisive și 5 recuperări. În replică, Tornike Shengelia a reușit 22 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive. Reamintim că Jan Vesely a refuzat participarea la EuroBasket 2017.

Foto: www.eurohoops.net

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Înfrângeri pentru Muntenegru, Ungaria și Cehia

  • In ziua a doua a turneului de la Kazan, Rusia – Germania 89-60 (11-10, 29-31, 29-16, 20-3). Asadar, in ultimul sfert, nemtii au contorizat doar trei puncte, toate de la linia de libere (ultimele doua cu 15 secunde inainte de final). Chiar daca e vorba despre un turneu amical si chiar daca in ultimele 10 minute nu au evoluat titularii, se poate spune ca germanii au izbutit o rara contraperformanta !

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.