Înfrângeri pe linie pentru adversarii României la EuroBasket 2017

Croația a pierdut după două reprize de prelungiri în confruntarea cu Slovenia. Partida desfășurată joi (24.08) a avut nevoie de două reprize de prelungiri pentru stabilirea învingătoarei. Rezultatul final a fost de 73-74.

Dario Saric a totalizat 16 puncte, 13 recuperări, iar Bojan Bogdanovic a adăugat 14 puncte pentru Croația. În replică, Goran Dragic a reușit 18 puncte, 10 pase decisive, iar Luka Doncic a bifat 15 puncte, 13 recuperări, 5 pase decisive și 5 intercepții pentru învingători.

Muntenegru a cedat în duelul cu Turcia, scor 60-78. Partida a fost decisă în secvența a 2-a, atunci când naționala Semilunei a realizat un parțial de 24-9. Nikola Vucevic a totalizat 19 puncte, iar Tyrese Rice a adăugat 10 puncte pentru muntenegreni. În replică, Sinan Guler a reușit 17 puncte, iar Furkan Korkmaz a terminat cu 13 puncte pentru învingători.

Cehia a fost surclasată de Letonia, scor 69-103, într-un meci desfășurat joi (24.08). Kristaps Porzingis și Martins Meiers au avut câte 18 puncte. În replică, tot 18 puncte au marcat Patrik Auda și Vojtech Hruban. De notat că Tomas Satoransky nu a jucat în acest meci.

Ungaria a pierdut cu Marea Britanie, scor 64-82. A fost primul meci pentru Hanga Adam în echipa națională în această vară. El a fost principalul marcator al maghiarilor cu 14 puncte. Vojvoda David a terminat cu 9 puncte pentru Ungaria. În replică, Dan Clark a totalizat 14 puncte.

FIBA a realizat cea mai nouă versiune a Power Ranking-ului EuroBasket 2017. Vulturii se situează în continuare pe ultimul loc. Celelalte componente ale Grupei C se situează pe: Spania – locul 1, Croația – locul 4, Muntenegru – locul 15, Cehia – locul 16, Ungaria – locul 20. Detalii AICI.

Foto: www.hks-cbf.hr

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.