Înfrângere pentru România U16 feminin

Echipa națională a României a fost depășită de Slovenia în faza a 2-a de la Campionatul European U16 feminin – Divizia B, ediția 2015. Rezultatul final a fost de 58-62.

Partida s-a desfășurat sub semnul echilibrului. Primul act s-a încheiat la egalitate, însă România a încheiat sfertul al 2-lea în avantaj, scor 32-31. Secvența a 3-a a fost săracă în realizări pe tabela de marcaj, dar compatrioatele noastre s-au desprins la trei puncte, scor 43-40, cu zece minute înainte de final.

Secvența decisivă a demarat modest pentru România care s-a văzut condusă după un parțial de 15-4 în favoarea ex-iugoslavelor între minutele 31 și 36. România a strâns situația pe tabela de marcaj la două puncte pe final de meci, însă Slovenia a gestionat avantajul rămas pentru a se impune.

Părău, Salatioan, Ferariu și Tănase au avut câte 10 puncte pentru România. În replică, Kroselj a totalizat 21 puncte pentru Slovenia.

În urma acestui rezultat, formația pregătită de către Cătălin Tănase are 0-2 la general și nu mai are șanse matematice de calificare în semifinalele CE U16 – Divizia B.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.