Informații despre situația lui Vlad Moldoveanu

Vlad Moldoveanu a absentat la meciul cu CSM CSU Oradea, câștigat de U-BT Cluj-Napoca cu scorul de 86-72, în etapa a 10-a din sezonul regulat al Ligii Naționale. Sportivul în vârstă de 28 ani acuză dureri la umăr.

”Conform investigațiilor pe care le-am făcut până acum, Vlad are o leziune la țesuturile musculare și ligamentoase din umăr, care însă, după primele aparențe, nu necesită intervenție chirurgicală. Vlad este la București acum, unde este supus unui tratament complex, vom ști în câteva zile dacă acesta dă rezultatele scontate. După primele aparențe, perioada de repaus va fi de aproximativ două săptămâni” a declarat Adrian Resteman, kinetoterapeutul lui U-BT Cluj-Napoca și al echipei naționale a României, pentru site-ul www.u-bt.ro.

Astfel, Moldoveanu va absenta la următorul joc al formației antrenate de Mihai Silvășan. Acesta se va desfășura vineri (02.12), la București, cu Dinamo.

În șapte partide disputate în campionatul României, Moldoveanu are medii stationale de 20.6 puncte, 6.7 recuperări, 2.6 pase decisive și 0.7 intercepții pentru 22.1 la eficiență în 32:11 minute pe partidă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.