Informații despre bugetul Stelei Roșii Belgrad – 40% din totalul sumei este asigurat din ticketing!

Nebojsa Covic, președintele Stelei Roșii Belgrad, a precizat că bugetul echipei sale pentru sezonul 2016/17 va fi de aproximativ 6 milioane euro. El a confirmat faptul că se va consemna o mărire în acest sens.

Covic a precizat următoarele:

„Am avut încasări de 1.7 milioane euro din vânzare de bilete și abonamente în sezonul recent încheiat. Ne așteptăm ca interesul suporterilor față de echipa noastră să fie în continuă creștere și estimăm că vom ajunge la încasări de 2.5 milioane euro din bilete și abonamente. Totodată, estimăm că vom vinde 6.000 de abonamente pentru sezonul 2016/17.”

Așadar, mărirea de buget va fi asigurată din încasările înregistrate la vânzarea biletelor și abonamentelor. Cu alte cuvinte, peste 40% din buget va fi asigurat de vânzarea biletelor și abonamentelor.

În altă ordine de idei, Covic a precizat că exceptându-i pe Quincy Miller și Maik Zirbes – legitimați de Maccabi Tel-Aviv – niciun jucător nu va pleca de la echipă:

„Toți cei care nu au plecat până la această oră vor rămâne la echipă și în sezonul următor. Nu pot să fac precizări cu privire la noile achiziții deoarece nu avem niciun acord semnat la această oră. Purtăm negocieri cu diferiți jucători, iar anunțul oficial se va face numai după semnarea actelor. Situația noastră financiară nu ne permite să recrutăm nume consacrate, însă vom urmări jucători valoroși, exact așa cum a fost cazul celor care ne-au părăsit în ultimele două veri. Adică jucători de profilul lui Miller, Zirbes sau Nikola Kalinic.”

Steaua Roșie Belgrad s-a calificat în sferturile de finală ale Euroligii masculine, câștigând Liga Adriatică și Superlia Serbiei în sezonul 2015/16. Belgrădenii vor evolua în Euroliga masculină și în sezonul 2016/17.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.