S-a încheiat faza grupelor la turneul final U16

Faza grupelor s-a încheiat vineri (22.05) la turneul final al Campionatului Național U16 masculin – ediția 2014/15. Evenimentul este găzduit de Sala Agronomia din București, fiind transmis integral în direct pe internet de site-ul www.4sports.ro.

Steaua CSM EximBank și 4Sports Agronomia din București au confirmat așteptările câștigând grupele din care au făcut parte.

Militarii au trecut de Athletic Constanța cu scorul de 103-57. Jocul a fost controlat de Steaua, echipă care s-a desprins la 35-13 în primul sfert, continuând să fie extrem de productivă pe faza ofensivă. Formația constănțeană a suferit primul eșec la acest eveniment.

CS Mureșul a învins pe CSȘ Bega Timișoara, scor 76-40, în cealaltă partidă a acestei grupe. Este primul succes la acest turneu pentru ardeleni, în vreme ce bănățenii rămân fără victorie la acest eveniment.

4Sports Agronomia a depășit pe Dan Dacian București, scor 72-61. A fost un duel între două echipe neînvinse la turneul final. Învingătorii au fost superiori în sfertul al 2-lea, când s-a consemnat un parțial de 22-11.

CN Aurel Vlaicu București a repurtat primul succes la acest turneu, scor 57-44, asupra lui Phoenix LPS 1 Galați. Moldovenii au ocupat ultimul loc în grupă, fără victorie obținută.

Clasament final în faza grupelor:

Grupa A Grupa B
1. 4Sports Agronomia 3/0 1. Steaua CSM Eximbank 3/0
2. Dan Dacian 2/1 2. ABC Athletic 2/1
3. Aurel Vlaicu 1/2 3. CS Mureșul 1/2
4. Phoenix LPS 1 0/3 4. CSȘ Bega 0/3

În urma acestor rezultate se cunosc semifinalele:

4Sports Agronomia vs Athletic Constanța
Steaua CSM EximBank vs ACS Dan Dacian

Penultimul act se dispută sâmbătă (23.05).

În paralel, la Târgoviște, se desfășoară turneul final U16 la feminin. În urma rezultatelor consemnate s-a ajuns la următoarea împerechere în semifinale:

ACS Champions 1 București vs CSȘ CSM Târgoviște
Olimpia București vs CSU Brașov

Similar competiției masculine, semifinalele și finala se dispută sâmbătă și duminică.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.