S-a încheiat faza grupelor la EuroBasket Women 2017

Muntenegru și Belarus, fără victorie, respectiv Slovenia și formația gazdă Cehia, cu câte un succes fiecare, au fost eliminate la capătul fazei grupelor de la EuroBasket Women 2017. Celelalte 12 echipe au rămas în competiție.

Patru echipe sunt calificate direct pentru sferturile de finală. Este vorba despre Turcia, Franța și Belgia cu 3-0 la general, respectiv Spania, care și-a câștigat grupa în pofida eșecului suferit pe mâna Cehiei în ultimul meci din faza grupelor.

Restul de opt echipe vor juca în primul tur eliminatoriu. Formațiile situate pe locurile 2 se dueleză cu ocupantele locurilor 3 în grupe, în sistem încrucișat. Iată duelurile, programate a se desfășura marți (20.06):

Serbia vs Letonia (1)
Italia vs Ungaria (2)
Rusia vs Grecia (3)
Ucraina vs Slovacia (4)

Învingătoarele se califică pentru sferturile de finală, programate a se desfășura joi (22.06) după cum urmează:

Spania vs Învingător 1
Belgia vs Învingător 2
Turcia vs Învingător 3
Franța vs Învingător 4

Semifinalele se dispută sâmbătă (24.06), iar finala, meciul pentru medalia de bronz și jocurile de clasament au loc duminică (25.06), la Praga.

Foto: www.fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.