A început vânzarea biletelor pentru cel mai accesibil Final Four de Euroligă

Marți (26 septembrie 2017) a demarat comercializarea online a biletelor pentru turneul final al Euroligii masculine – ediția 2017/18. Final Four-ul acestei stagiuni se va desfășura la Kombank Arena din Belgrad, între 18 și 20 mai 2018.

În primă fază biletele se vor putea achiziționa exclusiv prin intermediul site-ului www.f4tickets.com.

Capacitatea sălii este de 18.000 locuri pe scaune. Organizatorii au anunțat că este cea mai mare capacitate pentru un Final Four al Euroligii în epoca modernă. Totodată s-a precizat faptul că aproximativ 80% din capacitatea sălii va fi scoasă la vânzare de bilete. Restul de 20% va fi reținut pentru presă, sponsori și parteneri ai competiției.

Fiecare echipă calificată la turneul final al Euroligii masculine 2017/18 va avea rezervate câte 800 de bilete. Adică un număr de 3.200 bilete vor fi reținute de la vânzare până la încheierea playoff-ului Euroligii. Biletele în cauză vor fi comercializate prin intermediul celor patru cluburi care se vor califica la Final Four.

S-a anunțat că există 15 categorii diferite de prețuri. Ele oscilează între 13.000 și 65.000 dinari sârbi (RSD). De asemenea, vor exista șase categorii de bilete VIP Hospitality. Acestea se vor scoate la vânzare ulterior.

Organizatorii au anunțat că între 21 și 23 septembrie (adică înaintea începerii vânzării generale), în semn de apreciere față de suporteri, posesorii de abonamente la meciurile din sezonul regulat al Euroligii masculine au avut prioritate să-și achiziționeze bilete pentru Final Four.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.