Începe Superliga în Serbia

Sâmbătă (05.04), este programată prima etapă din Superliga Serbiei la baschet masculin – ediția 2013/14. Cele mai bune patru echipe din prima parte a sezonului competițional actual și cele patru reprezentante ale Serbiei în Liga Adriatică se vor duela în sistem fiecare cu fiecare în dublă manșă pentru stabilirea celor patru echipe care vor avansa în semifinale și totodată a echipelor care își asigură dreptul de a juca în următoarea ediție a Ligii Adriatice.

serbiaFMP Belgrad a terminat prima fază a campionatului pe prima poziție cu un bilanț general de 20-6. Crnokosa Kosjeric a ocupat locul al 2-lea, după un bilanț de 18-8, pentru ca Metalac Valjevo și Borac Cacak să ocupe locurile 3 și 4, ambele cu 17-9 la general.

Cele patru reprezentante ale Serbiei care au participat în Liga Adriatică sunt: Steaua Roșie Belgrad, Mega Vizura Belgrad, Partizan Belgrad și Radnicki Kragujevac.

Programul primei etape este următorul:

Steaua Roșie Belgrad vs Borac Cacak
FMP Belgrad vs Metalac Valjevo
Mega Vizura Belgrad vs Crnokosa Kosjeric
Radnicki Kragujevac vs Partizan Belgrad

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.