Important! Seminar probleme curente in aplicarea OUG 38 de modificare a Legii 69

Joi, 24 august 2017, la sediul COSR din Bucuresti, Bd. Marasti, nr. 20A, „Casa Olimpica” – Sala Amfiteatru, incepand cu orele 11:00, va avea loc seminarul „PROBLEME CURENTE IN APLICAREA OUG 38/2017 DE MODIFICARE A LEGII 69/2000″, sustinut de echipa care a contribuit la implementarea modificarilor.

Temele abordate in cadrul seminarului vor fi:

– Elemente de noutate introduse in legea 69/2000 prin OUG 38/2017. Obiective si aplicabilitate si obligativitate la nivelul federatiilor si structurilor sportive
– Conformarea statutelor si regulamentelor federatiilor si structurilor sportive la modificarile aduse Legii Sportului prin OUG 38/2017
– Modalitati concrete de finantare a cluburilor sportive publice si private in reglementarea OUG 38/2017. Obligatiile structurilor sportive de drept public in privinta cheltuielilor aferente desfasurarii activitatii sportive; definirea unor practici
– Natura juridica a contractului de activitatea sportiva (CAS); bune practici si riscuri in încheierea contractelor dintre structurile sportive si participantii la activitatea sportiva.

Cluburile interesate trebuie sa transmita intentia de participare la adresa federatia@frbaschet.ro, pana miercuri, orele 16:00, numarul de participanti fiind limitat la 50.

Accesul delegatilor la eveniment se va face doar in urma confirmarii intentiei de participare de catre organizatori.

Obiectivele seminarului sunt:

a) identificarea problemelor concrete ocazionate de implementarea noilor reglementari
b) solutii de preintampinare si rezolvare a eventualelor impedimente cauzate activitatii sportive de noile reglementari
c) instruirea reprezentantilor structurilor sportive (cluburi, asociatii, federatii) si autoritatilor finantatoare (Consilii Locale si Consilii Judetene) carora li se aplica prevederile legale expuse.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.