Houston Rockets scoasă la vânzare!

Leslie Alexander a scos Houston Rockets la vânzare, potrivit presei nord-americane. Clubul texan se află în proprietarea amintitului om de afaceri încă din anul 1993. De notat că el a achiziționat franciza cu 85 milioane dolari.

Rockets au fost campioni NBA în 1994 și 1995, perioadă în care la echipă a evoluat legendarul Hakeem Olajuwon, probabil cel mai tehnic pivot și jucătorul înalt cu cel mai bun joc de picioare din istoria disciplinei.

Revista Forbes evaluează în prezent pe Houston Rockets la suma de 1.65 miliarde dolari, sumă cu care se situează pe locul al 8-lea în liga nord-americană.

Tad Brown, CEO al Houston Rockets a anunțat că procesul de vânzare ar putea fi de durată. El a precizat că nu există un termen limită impus de patron pentru vânzarea francizei. Bai mai mult, Alexander dorește să găsească cumpărătorul potrivit pentru gruparea pe care a avut-o în proprietate pe parcursul ultimului aproape sfert de veac.

De notat că înformația vânzării francizei vine la câteva zile după ce Rockets au annțat prelungirea contractului pentru James Harden. Acest jucător va încasa peste 220 milioane dolari în următorii șase ani, aceasta urmând să fie cea mai mare sumă din istoria NBA încasată de un singur jucător. De asemenea, Houston l-a acontat pe Chris Paul, unul dintre cei mai importanți conducători de joc clasici din baschetul actual.

Potrivit presei americane, ofertele de achiziționare a lui Houston Rockets ar putea să vină tocmai din China. Rockets sunt cea mai populară echipă în această țară datorită faptului că Yao Ming a evoluat cu real succes pentru texani.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.