Horia Păun a câștigat un nou mandat de președinte al FR Baschet

Horia Păun a obținut al 2-lea mandat de președinte al Federației Române de Baschet. Fost jucător, omul de baschet originar din Târgoviște a obținut 170 de voturi, câștigând lupta cu Bogdan Rădulescu, singurul contracandidat la această funcție în cadrul Adunării Generale de Alegeri care a avut loc vineri (05.05), la București.

Rădulescu a obținut un număr de 24 voturi, iar patru opțiuni au fost anulate, după cum notează sportexclusiv.ro.

Ghiță Mureșan și Alina Moanță vor fi vicepreședinți ai FR Baschet în următorii patru ani. Ei au fost singurii candidați la cele două posturi de vicepreședinte.

Mureșan este cel mai mare nume din istoria baschetului românesc. Un ambasador al sportului cu mingea la coș din țara noastră, fostul pivot al lui Washington Bullets este apreciat și la distanță semnificativă de la retragerea din activitatea de jucător. El reprezintă o bună oportunitate pentru FR Baschet de a-și fortifica relațiile cu baschetul nord-american.

Moanță se află la cel de-al 2-lea mandat consecutiv în funcția de vicepreședinte. Ea a activat de-a lungul timpului și sub alte forme în cadrul forului ce guvernează sportul cu mingea la coș din țara noastră.

Vom reveni cu rezultatele alegerilor în Biroul Federal, acolo unde a fost cea mai disputată bătălie pentru obținerea unui post de membru.

Noul mandat se întinde pentru perioada 2017-2021.

Reamintim faptul că baschetul românesc se află în fața celui mai important eveniment pe care l-a organizat vreodată. Este vorba despre o grupă de la EuroBasket 2017, programată a se desfășura la Cluj-Napoca, în perioada 31 august – 8 septembrie anul curent.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.