Harden vs Westbrook și Pau vs Marc în primul tur al playoff-ului NBA

În urma rezultatelor înregistrate în cursul sfârșitului de săptămână în liga profesionistă nord-americană de baschet masculin este cert că știm trei dintre duelurile primului tur al playoff-ului în Conferința Vest.

Tabloul pe parte vestică este aproape complet. Lipsește doar numele celei de-a 8-a clasate, formație care se va duela cu Golden State Warriors în primul tur.

Iată duelurile pe care le știm deja:

San Antonio Spurs (2) vs Memphis Grizzlies (7)
Houston Rockets (3) vs Oklahoma City Thunder (6)
LA Clippers vs Utah Jazz

Rămâne de clarificat cine va beneficia de avantajul terenului propriu în seria dintre Clippers și Jazz. Ambele au 49 victorii și 31 înfrângeri la ora actuală.

Cert este că vom avea parte de mult așteptatul duel între James Harden și Russell Westbrook. Aflați în luptă pentru titlul de MVP al sezonului în NBA, cei doi vor avea parte de o încleștare directă, îndelung așteptată de fani. Ei au fost colegi de echipă la începutul carierei profesioniste, la Thunder. OKC nu mai poate fi depășită de Memphis. Dacă cele două vor încheia la egalitate, avantajul va fi de partea lui Thunder, datorită celor trei victorii din totalul de patru dueluri directe, consemnate în sezonul regulat.

Așadar, vom avea parte și de un duel între frații Gasol.

Warriors vor juca fie cu Portland TrailBlazers, fie cu Denver Nuggets.

În Conferința Est nu există nicio serie deja certă.

Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri. Playoff-ul demarează pe 15 aprilie.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.