Goran Martinic este noul jucător al lui SCM U Craiova

Goran Matinic este noul jucător al lui SCM U Craiova. Baschetbalistul muntenegrean a fost anunțat pe cale oficială de gruparea olteană prin intermediul site-ului oficial, în cursul zilei de luni (25.09).

În vârstă de 30 ani, înalt de 1.87 metri, sportivul amintit evoluează la poziția 1. Martinic a debutat în baschetul românesc în urmă cu șase ani, alături de CSM București. În vara anului 2013 a trecut la BC Mureș, unde a evoluat un sezon, după care a trecut în Ungaria. În 2015 s-a întors la BC Mureș, echipă la care a jucat în ultimii doi ani.

Așadar, SCM U Craiova devine a 3-a echipă din Liga Națională pentru Martinic. El va evolua sub comanda antrenorului israelian, Rami Hadar, aflat la prima experiență în România.

După ce a petrecut perioada precompetițională alături de BC Mureș, fiind primul jucător care în primăvară a prelungit contractul cu această echipă, Martinic va debuta în mod oficial în noul sezon competițional alături de SCM U Craiova, în Cupa României. Oltenii e duelează cu BC SCM Timișoara pentru un loc la turneul final al acestei competiții.

Dubla dintre Craiova și Timișoara se desfășoară pe 30 septembrie și 4 octombrie anul curent.

Foto: Csaba Toth / www.bcmures.com

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Goran Martinic este noul jucător al lui SCM U Craiova

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.