Goran Martinic s-a despărțit de BC Mureș

Goran Martinic s-a despărțit de BC Mureș. Anunțul oficial a fost făcut de conducerea clubului alb-albastru prin intermediul unui mesaj de mulțumire publicat pe site-ul oficial al grupării.

În vârstă de 30 ani, Martinic a petrecut cinci sezoane în Liga Națională. Trei dintre acestea s-au consemnat în uniforma lui BC Mureș, formație alături de care a disputat finala LNBM în 2016 și cea a Cupei României în 2017.

Se pare că Martinic a acceptat propunerea lui SCM U Craiova.

Mesajul lui Martinic pentru suporterii lui BC Mureș poate fi lecturat AICI.

Reamintim faptul că și DeMarius Bolds a părăsit gruparea ardeleană. În aceste condiții, la ora publicării acestui text, contingentul de jucători străini al alb-albaștrilor s-a redus la trei. Este vorba despre Milivoje Mijovic, Aleksandar Mladenovic și Deven Mitchell.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Goran Martinic s-a despărțit de BC Mureș

  • Martinic ca mai toți jucătorii din spațiu exyugoslav are caracter. Probabil ăsta este motivul pentru care ei fac performanta.
    Un jucător foarte bun din campionatul nostru.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.