Goran Dragic este liderul marcatorilor după primele trei zile la EuroBasket 2017

Șase jucători au marcat cel puțin 20 puncte în ambele meciuri disputate pe parcursul primelor trei zile ale EuroBasket 2017. Este vorba despre câte un jucător din echipele Sloveniei, Germaniei, Franței, Finlandei, Rusiei și Croației.

Principalul marcator al turneului după ce fiecare echipă a susținut două meciuri este Goran Dragic. Liderul Sloveniei are o medie de 29.5 puncte marcate pe meci și are un procentaj de 51% la aruncările din acțiune. El este singurul jucptor din competiție cu o medie pe meci de zece coșuri marcate din acțiune.

De notat că Slovenia a câștigat ambele partide. Dragic a marcat 30 puncte în victoria cu Polonia, respectiv 29 în cea cu Finlanda.

Dennis Schroder, din echipa Germaniei, are o medie de 27.5 puncte marcate pe partidă. Podiumul este completat de către Bogdan Bogdanovic, din naționala Serbiei, autor a 24.5 puncte pe partidă.

Ceilalți jucători cu cel puțin 20 puncte marcate în ambele partide disputate până la această oră sunt Evan Fournier, Lauri Markkanen, Aleksei Shved, respectiv Bojan Bogdanovic. Cel din urmă este liderul marcatorilor în Grupa C, găzduită la Sala Polivalentă Cluj-Napoca.

Foto: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.