Golden State Warriors revin de la minus 20 în deschiderea seriei cu San Antonio Spurs

Golden State Warriors au învins după o revenire spectaculoasă pe San Antonio Spurs în meciul de deschidere al finalei Conferinței Vest. Partida s-a desfășurat duminică (14.05), în Oakland, iar rezultatul final a fost de 113-111.

Spurs au realizat o primă repriză de senzație. Texanii s-au apărat senzațional la perimetru, reușind să limiteze formația gazdă la doar două reușite din spatele semicercului. Acest lucru a fost dublat de o ofensivă excelentă, San Antonio marcând 62 puncte în primele 24 minute de joc, pentru o desprindere la 20 lungimi.

Lucrurile s-au schimbat în repriza a 2-a. Warriors au avut o reacție incredibilă. Ei au marcat 71 puncte în ultimele 24 minute de joc. Inițial Golden State a coborât ecartul la doar nouă lungimi cu 12 minute rămase de disputat. Gazdele au preluat conducerea pe cu patru minute înainte de final, scor 101-100, dar au urmat două minute în care cele două echipe au alternat la conducere. Finalul a fost controlat de Warriors, prin reușitele lui Draymond Green și Stephen Curry.

Foto: Noah Graham/NBAE via Getty Images

Curry a totalizat 40 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive și tot atâtea intercepții. El a terminat cu șapte coșuri de trei puncte. Kevin Durant a adăugat 34 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive și 4 capace pentru învingători.

În replică, LaMarcus Aldridge a reușit 28 puncte, 8 recuperări, Kawhi Leonard a adăugat 26 puncte, 8 recuperări, iar Manu Ginobili a terminat cu 17 puncte pentru Spurs.

San Antonio l-a pierdut din nou pe Kawhi Leonard. Acesta s-a accidentat după ce Zaza Pachulia și-a pus piciorul sub jucătorul amintit. Acesta a suferit o entorsă la gleznă și nu a mai revenit pe parchet.

Așadar, Golden State Warriors au 1-0 în seria cu San Antonio Spurs, pe o revenire spectaculoasă. Californienii rămâne neînvinși în playoff. Ținând cont de modul de desfășurare al primului meci marele semn de întrebare este cum poate fi învinsă formația din California?

Meciul 2 se dispută tot în Oakland.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.