Golden State Warriors rămân neînvinși în playoff-ul NBA 2017

Golden State Warriors s-au desprins la 3-0 în seria cu Utah Jazz, contând pentru semifinalele Conferinței Vest. Meciul s-a desfășurat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, fiind transmis în direct la Dolce Sport. Meciul 3 s-a încheiat cu scorul de 102-91.

Californienii s-au desprins la zece puncte pe parcursul primei secvențe, dar Utah a replicat în cea de-a 2-a, pe care a încheiat-o în avantaj, scor 50-49. Sfertul al 3-lea s-a desfășurat sub semnul echilibrului pe tabela de marcaj, Golden State preluând conducerea, scor 72-70, cu 12 minute înainte de final.

Foto: Andrew D. Bernstein/NBAE via Getty Images

S-au consemnat patru schimbări la conducere în debutul sfertului 4, însă Warriors au realiat apoi un parțial de 17-5 prin care s-au desprins la 11 puncte cu trei minute înainte de final. Acest ecart s-a menținut până la final.

Kevin Durant a totaliat 38 puncte, 13 recuperări, iar Stephen Curry a contabilizat 23 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive pentru învingători. În replică, Gordon Hayward a reușit 29 puncte, 6 pase decisive, Rudy Gobert a adăugat 20 puncte, 15 recuperări, 4 pase decisive, iar ceilalți titulari ai lui Utah au atins fiecare borna 10 în dreptul punctelor marcate.

Golden State izbutește primul break în această serie și rămâne neînvinsă în playoff-ul NBA. Meciul 4 devine decisiv pentru Utah, echipă care va găzdui această confruntare.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.