Golden State Warriors încep o serie importantă de meciuri cu victorie în Houston

Golden State Warriors au învins pe terenul lui Houston Rockets. Într-o săptămână foarte dificilă pentru californieni, echipa antrenată de către Steve Kerr a controlat jocul din Texas pentru a se impune cu scorul de 113-106.

Warriors au construit un avantaj de 17 puncte în primele 12 minute de joc. Rockets au replicat, apropiindu-se la opt puncte până la jumătatea confruntării, însă Stephen Curry și colegii săi au menținut echipa oaspete în control pe tabela de marcaj.

Foto: Noah Graham/NBAE via Getty Images

Curry a avut 32 puncte, 10 recuperări și 7 pase decisive iar Klay Thompson a terminat cu 25 puncte, 5 recuperări și 2 capace pentru învingători. James Harden a replicat cu 24 puncte (5/20 din acțiune, 13/13 la linia de pedeapsă), 13 pase decisive și 11 recuperări pentru Houston.

Astfel, Golden State ajunge la 60 victorii în acest sezon competițional. Warriors sunt primii la acestă bornă, se mențin pe locul 1 în ligă și mai au opt meciuri din sezonul regulat. Houston are 51-23 și se menține pe locul 3 în Vest.

Steve Kerr a contabiliat victoria cu numărul 200 în calitate de antrenor în NBA. Toate le-a obținut la cârma lui Golden State.

Steph Curry a ajuns la 285 coșuri de trei puncte marcate în actuala stagiune. El a avut 286 în sezonul 2014/15 și 402 în stagiunea 2015/16,

James Harden a bifat cel de-al 19-lea triple-double stagional.

Cele două se întâlnesc încă o dată în cursul acestei săptămâni, de această dată în Oakland. Până atunci, Warriors joacă pe terenul lui San Antonio Spurs.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.