Golden State continuă parcursul perfect în playoff-ul NBA 2017

Golden State Warriors au depășit pe San Antonio Spurs, scor 120-108, în Meciul 3 al finalei Conferinței Vest din playoff-ul NBA. Confruntarea s-a desfășurat în orașul pintenilor. Formația californiană s-a desprins la 3-0 în seria care se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte partide.

Jocul  demarat sub semnul echilibrului, texanii câștigând primul sfert cu scorul de 33-29. Replica a venit în secvența a 2-a, când Warriors au marcat 35 puncte și s-au desprins la nouă pungimi până la jumătatea confruntării.

Golden State a marcat 71 puncte în sferturile 2 și 3, interval în care San Antonio a replicat cu doar 55. În urma acestor două perioade de joc, Warriors s-au desprins la 12 puncte, ecart menținut până la final. Ultimul sfert a fost cel mai sărac în realizări pe tabela de marcaj, lucru convenabil formației aflate în avantaj.

Foto Noah Graham/NBAE via Getty Images)

Kevin Durant a totalizat 33 puncte, 10 recuperări, 4 pase decisive, Stephen Curry a adăuat 21 puncte, 6 intercepții, 5 recuperări, 3 pase decisive, Klay Thompson a încheiat cu 17 puncte, 6 recuperări, iar JaVale McGee a terminat cu 16 puncte în doar 13 minute de joc, fiind titularizat la poziția 5.

În replică, Manu Ginobili a totalizat 21 puncte, LaMarcus Aldridge a adăugat 18 puncte, 5 recuperări, 2 capace, Jonathon Simmons a bifat 14 puncte, 5 pase decisive, iar Pau Gasol a încheiat cu 12 puncte, 10 recuperări pentru formația din Texas.

Kawhi Leonard  absentat și de această dată. El s-a accidentat în sfertul 3 al primului meci din această serie, în urma unui contact cu Zaza Pachulia.

Warriors au 11-0 în playoff-ul NBA din acest sezon!

Meciul 4, decisiv pentru San Antonio, se va desfășura tot în Texas.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.