Golden State a câștigat Meciul 2 al finalei Conferinței Vest în playoff-ul NBA

Golden State Warriors au controlat Meciul 2 al finalei Conferinței Vest. Formația condusă în prezent de către Mike Brown a depășit pe San Antonio Spurs, scor 136-100.

Lipsită de Kawhi Leonard, accidentat în primul meci al seriei, acolo unde a irosit un avantaj de 25 puncte, formația pregătită de Gregg Popovich nu a avut nicio șansă în Meciul 2. Californienii s-au desprins la 17 lungimi în primul sfert. Diferența a continuat să crească, scorul la jumătatea partidei fiind de 72-44. Warriors s-a impus și în sferturile 3 și 4.

Foto by Andrew D. Bernstein/NBAE via Getty Images)

A fost un meci în care doar Stephen Curry a avut 31 minute. Niciun alt jucător nu a avut mai mult de 29. Acest lucru se datorează dezechilibrului și a faptului că ambele echipe au înțeles că lucrurile nu se pot schimba.

Californienii au avut 18 coșuri de trei puncte pentru un procentaj de 49%. Acest lucru a fost suficient, chiar dacă Spurs au dominat la recuperare ofensivă (22-6).

Curry a totalizat 29 puncte, 7 pase decisive, 7 recuperări și 3 intercepții. Alți șase jucători de la Golden State au atins sau depășit borna 10 la puncte marcate pentru Warriors. Jonathon Simmons a revenit în cvintetul de start, pentru a-l înlocui pe Kawhi Leonard. El a avut 22 puncte pentru Spurs.

Golden State are 10-0 în playoff-ul actualei ediții NBA.

Scorul general este 2-0. Seria se mută în Texas pentru următoarele două partide. Se jocă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.