Giordan Watson a semnat în Turcia

Giordan Watson a semnat un contract cu Usak Sportif, în primul eșalon baschetbalistic al Turciei. Acest lucru vine să confirme faptul că aventura alături de Energia Târgu-Jiu, în EuroChallenge, încheiată la turneul final din țara Semilunei, a reprezentat un imbold pentru semnarea unui contract în puternica ligă amintită.

Watson a petrecut doi ani alături de Energia Târgu-Jiu. Aici a câștigat Cupa României în 2014, a disputat SuperCupa României și a obținut locul 8 în primul sezon, respectiv locul 3 în cel de-al 2-lea la nivelul Ligii Naționale.

În sezonul recent încheiat, Watson a avut medii de 14.6 puncte, 4.9 pase decisive, 3.0 recuperări și 1.9 intercepții pe meci.

Absolvent al universității Central Michigan, Watson a jucat de-a lungul carierei în Germania, Islanda și Finlanda. Giordan îl va înlocui pe Chris Warren la formația amintită.

Usaf Sportif a completat al 2-lea sezon consecutiv în primul eșalon din Turcia. După ce în 2014 a ocupat locul 7, calificându-se în playoff, în 2015 s-a situat pe locul al 13-lea.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.