Giordan Watson a reușit un double-double în campionatul Turciei

Giordan Watson a bifat un prim double-double stagional în Turcia. Americanul, legitimat în această vară de la Energia Târgu-Jiu, a contribuit la succesul repurtat de Usak Sportif, scor 90-73, asupra echipei Istanbul BSB, ultima clasată în primul eșalon al Semilunei.

În 31 minute de joc, Watson a avut 7/8 la aruncările din acțiune și 2/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 16 puncte. Giordan a adăugat 10 pase decisive și o recuperare cu patru posesii pierdute pentru 19 la eficiență.

Usak are 8-3 la general și împarte primele trei poziții ale clasamentului în TBL împreună cu Galatasaray și Fenerbahce.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.