Giordan Watson obține un succes important în Turcia

Usak Sportif a depășit pe Galatasaray Istanbul, scor 73-71, într-un meci contând pentru etapa a 5-a din Turkish Basketball League. Partida a fost decisă la ultima fază, încheiată cu un slam dunk de formația învingătoare.

Meciul a fost controlat de Usak, echipă care s-a desprins pe parcursul primelor 20 minute de joc la nouă puncte pe tabela de marcaj, scor 44-35. Repriza a 2-a a evidențiat nivelul de apărare mai eficient al echipei pregătite de Ergin Ataman, însă condițiile în care Usak a mai înscris 29 puncte. În replică, Galata a înscris 36 și a egalat la 71, dar amfitrionii au avut ultima posesia, pe care au fructificat-o.

Giordan Watson, conducătorul de joc care a evoluat la Energia Târgu-Jiu între 2013 și 2015, a fost protagonist al acestui succes pentru Usak. El a fost titularizat pentru a 3–a oară în acest sezon, a avut 27 minute de joc, perioadă în care a totalizat 3/10 la aruncările din acțiune și 4/4 la linia de pedeapsă pentru 10 puncte marcate. El a adăugat 2 recuperări și 2 pase decisive, cu două intercepții și o posesie pierdută pentru 5 la eficiență.

Watson a fost în teren la ultima fază, dar el nu a fost implicat direct în acțiune. În vârstă de 30 ani, fundașul american amintit are medii statistice de 9.3 puncte, 2.5 pase decisive, 2.3 recuperări, 1.0 intercepții și 1.0 posesii pierdute în 23 minute pe meci. Giordan are 52% la aruncările din acțiune și 86% la linia de pedeapsă. El are doar 1/9 la trei puncte în acest moment.

D’Angelo Harrison a avut 22 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive, Watson fiind al 2-lea marcator al lui Usak. În replică, Vladimir Micov a avut 17 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive, alți trei jucători de la Galata având cel puțin 10 puncte marcate.

Usak Sportiff are 3-1 la general în actuala ediție a TBL. Primele două victorii ale echipei amintite s-au consemnat în compania echipelor TED Ankara și Darussafaka. Eșecul s-a consemnat la Konya.. Echipa lui Giordan Watson are un meci mai puțin disputat. În schimb, Galatasaray are 3-2.

Citiți și

Giordan Watson a avut un sezon fabulos în EuroChallenge

Giordan Watson a semnat în Turcia

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.