Giordan Watson este noul conducător de joc al lui U-BT Cluj-Napoca

U-BT Cluj-Napoca a bătut palma cu Giordan Watson. Anunțul a fost făcut de Misko Raznatovic, agentul baschetbalistului american.

Rămâne de văzut dacă Watson va obține cetățenia română, caz în care va putea evolua ca jucător autohton.

Reamintim faptul că Watson a jucat două sezoane pentru Energia Târgu-Jiu. Watson a plecat din România în vara anului 2015, după ce a obținut locul 3 în FIBA EuroChallenge. El a jucat un sezon în Turcia, după care a petrecut unul în Franța. Alături de Le Mans Sarthe, Watson a jucat finala Cupei Franței. El a avut medii de 10.7 puncte, 4.7 pase decisive, 1.7 recuperări și o intercepție pentru 10.1 la eficiență în Basketball Champions League, competiție în care a jucat 16 meciuri, incluzând o dublă confruntare cu CSM CSU Oradea, în faza grupelor.

În prealabil, jucătorul înalt de 1.75 metri a jucat în Germania, Islanda și Finlanda pentru Eisbären Bremerhaven, Giants Noerdingen, UMFN Njardvik, UMF Grindavik, Kauhajoen Karhu.

Watson devine cel de-al 4-lea jucător străin din lotul lui U-BT Cluj-Napoca. Dacă va obține cetățenia, atunci el va deveni al 2-lea naturalizat din echipa campioană, primul fiind Andrii Kalnichenko.

Antrenorul Mihai Silvășan are în componență următorii jucători:

Fundași – Giordan Watson, Vaidas Kariniauskas, Aleks Rasic, Nandor Kuti
Extreme – Andrii Kalnichenko, Zeljko Sakic
Pivoți – Ousmane Barro, Alex Olah, Rolland Torok

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.