Giordan Watson a fost învins în SuperCupa Franței

Asvel Villeurbanne a depășit pe Le Mans Sarthe în SuperCupa Franței. Meciul s-a desfășurat marți (20.09) și s-a încheiat cu scorul de 75-71.

lyonPartida a avut multiple răsturnări de situație. Primul sfert s-a încheiat la egalitate, pentru ca apoi campioana în exercițiu să se desprindă la 11 lungimi. Sfertul al 3-lea a aparținut lui Le Mans, care a anulat deficitul amintit și a trecut în avantaj pe fondul unui parțial de 30-13. Sfertul decisiv a înclinat balanța în favoarea lui Villeurbanne, grație celor 23 de puncte marcate, față de cele 13 reușite de Le Mans.

Adrian Uter a avut 17 puncte pentru Villeurbane. Nicolas Lang a adăugat 16 puncte, iar Bandja Sy a reușit 12 puncte și 7 recuperări pentru învingători. De cealaltă parte, Olivier Hanlan a avut 18 puncte. Giordan Watson – component al echipei naționale a României – a bifat 17 puncte, iar Gerald Lee a terminat fără punct marcat cu 7 recuperări în 15 minute de joc.

De notat că Le Mans ar putea fi adversarul lui CSM CSU Oradea în Basketball Champions League, dacă campioana României va trece de tururile preliminare. Această echipă este deținătoarea Cupei în Franța.

Asvel Villeurbanne este campioana în exercițiu a Franței. Este cea de-a 2-a SuperCupă câștigată de această echipă. Precedentul s-a consemnat în urmă cu șapte ani. Această echipă este patronată de Tony Parker.

Foto: lnb.fr

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.