Giannis Antetokounmpo nu va juca la EuroBasket 2017

Giannis Antetokounmpo va rata EuroBasket 2017. Prezent în China pentru obligații contractuale, jucătorul elen a fost supus unor analize medicale de către staff-ul lui Milwaukee Bucks. În urma analizelor s-a constatat că Giannis are o accidentare la genunchi.

Prin urmare, clubul din NBA i-a cerut jucătorului să renunțe la EuroBasket 2017.

Federația elenă a emis un comunicat de presă prin intermediul căreia critică decizia lui Milwaukee Bucks în ceea ce îl privește pe Giannis. Totodată se precizează faptul că jucătorul a părăsit cantonamentul echipei naționale fără probleme medicale și că Antetokounmpo a fost în permanentă legătură cu staff-ul medical al echipei sale de club.

Grecia joacă în Grupa A, programată a se desfășura la Helsinki. Adversari sunt Polonia, Franța, Finlanda, Islanda și Slovenia. Primele patru clasate se califică pentru fazele eliminatorii, programate a se desfășura la Istanbul.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.