Germania – Ulm se oprește la 26 victorii consecutive. Echipele din Basketball CL continuă să resimtă programul infernal!

Ratiopharm Ulm nu mai este neînvinsă. Liderul la zi al Bundesligii și-a văzut oprită seria de 26 victorii consecutive, consemnată de la startul actualei ediții de campionat din Germania.

Ulm a cedat pe teren propriu, scor 68-83, în duelul cu Bayern Munchen. Bryce Taylor a totalizat 21 puncte, iar Devin Booker și Vladimir Lucic au adăugat câte 13 puncte, cel din urmă bifând 4 recuperări și 4 pase decisive pentru învingători. Ulm a beneficiat de 23 puncte din partea lui Augustine Rubit.

Antrenată de șapte sezoane de către Thorsten Leibenath, formația din Ulm pierduse ultimele șapte partide disputate în EuroCup, de unde a fost eliminată la încheierea fazei a 2-a a grupelor. În competiția internă, Ulm a bifat 26 de victorii din primele 26 partide disputate.

În prezent, situația la vârf în Bundesliga se prezintă în felul următor

1. Ratiopharm Ulm – 26/1
2. Brose Baskets – 25/3
3. Bayern Munchen – 24/3
4. Bayreuth – 19/8
5. Alba Berlin – 18/11

De notat că cele trei reprezentante ale Germaniei în Basketball Champions League resimt din plin programul infernal din această întrecere. Oldenburg (15-12) se situează pe locul 7, Ludwigsburg (14-14) ocupă locul 9, iar Fraport Skyliners (12-16) se situează pe locul 10.

Phoenix Hagen s-a retras în cursul sezonului, astfel încât în competiție au rămas 17 echipe. Primele opt clasate la încheierea sezonului regulat se califică în playoff.

Foto ratiopharm ulm

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.