Gerald Lee a semnat în Israel

Gerald Lee a semnat un contract cu echipa israeliană Maccabi Ashdod. Pivotul înalt de 2.08 metri s-a alăturat celei de-a 11-a clasate în precedenta ediție a ligii profesioniste din țara amintită.

Lee a jucat pentru Helsinki Seaguls în sezonul 2016/17, clasându-se pelocul al 3-lea. El a avut medii de 13.0 puncte și 3.6 recuperări pe partidă în campionatul din Finlanda.

Component al primei reprezentative a Finlandei, Lee a jucat în România pentru CSU Asesoft Ploiești și Steaua CSM EximBank București. După o accidentare la genunchi, pivotul amintit a fost în probe la Baskonia și Le Mans, însă în cele din urmă s-a întors în țara natală.

Lee este primul jucător finlandez legitimat în baschetul israelian.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.