Gerald Lee va fi coleg cu Giordan Watson, în Franța

Gerald Lee a fost legitimat de Le Mans Sarthe. Finlandezul a petrecut o scurtă perioadă în presezon alături de Baskonia. Gruparea iberică a avut nvoie de serviciile fostului jucător de la Steaua și Asesoft pe perioada precompetițională, pe fondul absențelor lui Johannes Voigtmann (convocat la lotul național) și Andrea Bargnani (accidentat).

Pivotul finlandez încearcă să revină după o accidentare la genunchi ce l-a ținut departe de teren din luna decembrie.

În vârstă de 29 ani, înalt de 2.08 metri, jucător de poziția 5, Lee a evoluat ultima dată pentru Steaua CSM EximBank București și a avut medii de 11.6 puncte, 3.0 recuperări, 1.4 pase decisive în Liga Națională, respectiv 11.3 puncte și 4.0 recuperări în EuroCup.

De-a lungul carierei, Lee a avut un sezon și jumătate alături de CSU Asesoft Ploiești, respectiv o jumătate de sezon la UCAM Murcia. În prealabil a mai jucat pentru Buducnost Podgorica, Snaidero Udine și Prima Veroli.

Lee va fi coleg cu un alt fost jucător în Liga Națională. Este vorba despre Giordan Watson, fundașul echipei naționale a României. Le Mans este antrenată de turcul Erman Kunter, o legendă a baschetului din țara Semilunei.

De notat că Le Mans vine după trei sezoane în care a încheiat faza regulată pe locurile 3 (2014 și 2016), respectiv 4 (2015). Echipa amintită a fost semifinalistă a campionatului din Hexagon la ultimele două ediții desfășurate.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.