Galatasaray Istanbul i-a legitimat pe Austin Daye și Nenad Krstic

Austin Daye și Nenad Krstic sunt noii jucători ai echipei Galatasaray Istanbul. Ambii evoluează la poziția 5 și au semnat contracte cu deținătoarea EuroCup pentru sezonul 2016/17. ce va cuprinde participare în Euroligă.

Krstic sosește de la Anadolu Efes Istanbul, formație pentru care nu a mai jucat din playoff-ul sezonului 2014/15. El a suferit o accidentare la genunchi ce a necesitat intervenție chirurgicală, respectiv recuperare îndelungată. Krstic este înalt de 2.12 metri și are 32 ani.

Daye sosește de la Al Manama, însă înainte de a se transfera în Asia a jucat pentru Pesaro. Aici a bifat 21 meciuri cu medii de 1.3 puncte și 9.1 recuperări pe partidă. Măsoară 2.08 metri și are 28 ani, aflându-se în fața debutului la nivel de Euroligă.

Ambii pivoți au bogată experiență în NBA. De altfel, Daye a făcut parte din lotul lui San Antonio Spurs în 2014, la momentul câștigării ultimului titlu de către texani.

Galatasaray Istanbul se numără printre cele 16 echipe înscrise în următoarea ediție a Euroligii masculine. Formația pregătită de Ergin Ataman a obținut acest drept prin câștigarea EuroCup în sezonul recent încheiat.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.