Franța a redus lotul la 14 jucători cu două săptămâni înainte de startul EuroBasket 2017

Livio Jean-Charles și Mathias Lessort au fost trimiși acasă de către Vincent Collet. Astfel, lotul Franței a fost redus la 14 jucători cu două săptămâni înaintea startului EuroBasket 2017.

Acești jucători au suplinit absențele ui Joffrey Lauvergne și Vincent Poirier în ultima perioadă, însă ei au revenit în programul echipei. Prin urmare, Collet a decis să le permită celor doi să se mai bucure de câteva zile de vacanță înainte de a se alătura echipelor de club pentru noul sezon competițional.

Astfel, la ora actuală, pentru cele 12 locuri disponibile mai candidează următorii jocuri: Nando De Colo, Boris Diaw, Antoine Diot, Evan Fournier, Thomas Heurtel, Edwin Jackson, Louis Labeyrie, Joffrey Lauvergne, Yakuba Ouattara, Vincent Poirier, Kevin Seraphin, Kim Tillie, Alex Toupane, Leo Westermann.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.