Franța a definitivat contingentul de jucători pe care va miza în următorul ciclu olimpic

Federația Franceză de Baschet a lansat un proiect extrem de interesant și putem să-l numim cu adevărat original în domeniul echipelor naționale. Este vorba despre așa numitul Team France Basket.

Acesta se aliniză noului calendar FIBA, ce cuprinde jocuri în timpul sezonului competițional pentru echipele naționale. Franța va participa în campania de calificare pentru FIBA Basketball World Cup 2019 și Jocurile Olimpice 2020, mizând pe un nucleu alcătuit din 37 jucători.

Lista jucătorilor semnați:

Poziția 1 – Léo Westermann, Andrew Albicy, Frank Ntilikina, Axel Julien, Thomas Heurtel, Antoine Diot.

Poziția 2 – Nicolas Lang, Timothé Luwawu-Cabarrot, Nando De Colo, Evan Fournier, Edwin Jackson, Paul Lacombe, Fabien Causeur, Rodrigue Beaubois.

Poziția 3 – Nobel Boungou-colo, Axel Bouteille, Nicolas Batum, Yakuba Ouattara, Charles Kahudi, Axel Toupane, Jérémy Leloup.

Poziția 4 – Ousmane Camara, Guerschon Yabusele, Adrien Moerman, Amath M’Baye, Boris Diaw, Livio Jean-Charles, Kim Tillie, Joffrey Lauvergne.

Poziția 5 – Kévin Séraphin, Vincent Poirier, Moustapha Fall, Rudy Gobert, Mouhammadou Jaiteh, Louis Labeyrie, Mathias Lessort, Joffrey Lauvergne și Alpha Kaba.

Absentează Tony Parker. Celelalte nume mari ale baschetului francez sunt prezente pe listă.

Fiecare dintre cei 37 jucători a semnat un contract individual cu forul de specialitate al Franței. Prin prisma acestuia, ei beneficiază de asigurare în caz de accidentare. Pe de altă parte, sportivii menționați și-au dat acordul pe cale oficială să reprezinte Franța în următorul ciclu olimpic.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.