Fotsis s-a retras, Feldeine a semnat cu Steaua Roșie Belgrad

Panathinaikos Atena s-a despărțit de doi dintre jucătorii cu care a câștigat campionatul și cupa în Grecia pe parcursul sezonului 2016/17. Este vorba despre Antonis Fotsis și James Feldeine.

De trei ori câștigător al Euroligii și cu o experiență de 20 sezoane în baschetul profesionist, Fotsis se retrage din activitate. A câștigat zece titluri de campion al Greciei și se retrage din baschet la vârsta de 36 ani.

Feldeine are 29 ani, măsoară 1.93 metri și este jucător clasic de poziția 2. El a jucat pentru PAO un număr de 59 meciuri în două sezoane la nivel de Euroligă. A avut o medie de 7.4 puncte pe partidă. El a semnat un contract pe doi ani cu Steaua Roșie Belgrad.

Acesta este cel de-al 5-lea transfer perfectat de Steaua Roșie în această vară. Primii patru au fost Marko Keselj, Nikola Jovanovic, Stefan Jankovic, respectiv Nikola Radicevic. Toți patru sunt jucători autohtoni. Astfel, Feldeine este primul jucători străin legitimat de belgrădeni în această vară.

Noul antrenor al echipei este Dusan Alimpijevic. De asemenea, Steaua Roșie a prelungit contractul lui Branko Lazic. Acesta a fost numit nou căpitan de echipă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.