Fost campion NBA legitimat de Maccabi. Fost adversar al CSM Oradea legitimat de CSKA!

Maccabi Tel-Aviv a oficializat legitimarea lui Norris Cole. Acesta a fost campion NBA, alături de Miami Heat în 2012 și 2013, la primele sale sezoane în liga profesionistă nord-americană.

Înalt de 1.88 metri, Cole este fundaș (pozițiile 1-2). El are 28 ani și în sezonul anterior a evoluat China, pentru Shandong. După încheierea stagiunii asiatice, Norris s-a întors în NBA, unde a evoluat pentru Oklahoma City Thunder, pentru 13 partide.

Foto by Bryan Terry, The Oklahoman

De-a lungul carierei sale profesioniste, Norris Cole a bifat 347 prezențe în NBA, pentru Miami Heat, New Orleans Pelicans și OKC Thunder. El are medii pe carieră de 7.0 puncte, 2.7 pase decisive și 2.0 recuperări în aproape 23 minute pe partidă.

La nivel universitar, Cole a jucat pentru Cleveland State, preț de patru sezoane. Va fi prima experiență a acestui jucător în Europa.

Cole este cel de-al 11-lea transfer perfectat de Maccabi Tel-Aviv în această vară. Staff-ul tehnic a fost la rândul său modificat, iar la pozițiile 1-2 nu a fost păstrat nimenti din sezonul anterior.

Maccabi Tel-Aviv în prezent

Fundași – DeAndre Kane (american-maghiar), Norris Cole (american), Pierre Jackson (american), John Dibartolomeu (american), Michael Roll (american)
Extreme – DeShaun Thomas (american), Karam Mashour, Yovel Zoosman, Victor Rudd (american), Devin Smith (american), Itay Segev
Pivoți – Jake Cohen, Alex Tyus (american-israelian), Jonah Bolden (australian)

Antrenor principal este Neven Spahija, iar asistentul acestuia va fi Guy Goodes.

Fost adversar al CSM CSU Oradea la CSKA Moscova

În altă ordine de idei, Alan Makiev (2.10 metri, 26 ani, pivot), a semnat un contract pentru sezonul 2017/18 cu CSKA Moscova. Baschetbalistul rus sosește de la Avtodor Saratov, fost adversar al CSM CSU Oradea în Basketball Champions League. Makiev a ami jucat pentru Rodniki Izhvesk, Iskut Irkutsk și Ryazan, în Superliga Rusiei.

Lotul de jucători al CSKA Moscova

Fundași – Leo Westermann, Nando de Colo (francezi), Vitaly Fridzon, Sergio Rodriguez (spaniol), Cory Higgins (american), Mikhail Kulagin
Extreme – Semen Antonov, Viktor Khryapa, Nikita Kurbanov, Pavel Korobkov, Andrey Vorontsevich, Will Clyburn (american)
Pivoți – Kyle Hines, Othello Hunter (americani), Alan Makiev

Antrenor principal continuă să fie Dimitris Itoudis.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.