Florin Popa este noul component al Politehnicii Iași

Florin Popa este noul jucător al echipei Politehnica Iași. El sosește de la SCM Universitatea Craiova.

Sportivul originar din Timișoara, acolo unde a juat atât pentru BC, cât și pentru Timba, Popa evoluează la pozițiile 2-3. El a mai activat pentru Gaz Metan Mediaș. Noul jucător al ieșenilor are 30 ani și măsoară 1.94 metri.

În 22 partide disputate pe parcursul sezonului anterior, Popa a acumulat medii statistice de 2.7 puncte, 1.3 recuperări și 0.4 pase decisive pentru 3.0 la eficiență în 11:07 minute pe partidă. El a ocupat locul 8 în LNBM alături de Craiova.

Iașiul a anunțat până la această oră legitimarea lui Mike Balosun, Sinisa Cvetanovic, Dejan Bjelic, Michalis Liapis, Matei Nună și Dani Popescu. De asemenea, a prelungit contractele lui Constantin Amărghioalei și Jermale Jones.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.