Finala U16 masculin – O „afacere” între două echipe neînvinse

Finala Campionatului Național U16 masculin – ediția 2014/15 se dispută duminică (24.05), la Sala Agronomia din capitală. Partida este programată să demareze cu începere de la ora 15:00, fiind prefațată de jocurile de clasament, incluzând finala mică a competiției. Se întâlnesc două echipe perfecte, CS 4Sports și Steaua CSM EximBank București.

CS 4Sports Agronomia București are 36 meciuri câștigate în actuala ediție de campionat la categoria sportivilor născuți în anul 1999 și mai tineri. Echipa este antrenată de către Milan Sokic și pe lângă performanța obținută în competiția internă a avut o participare foarte bună la un turneu în Serbia, desfășurat în luna noiembrie, în cadrul căruia 4Sports a depășit Partizan Belgrad.

Steaua CSM EximBank București are 38 de victorii din tot atâtea partide disputate în actuala ediție de campionat la U16 masculin. Echipa roș-albastră este antrenată de către Dan Dacian. „Militarii” au câștigat deja un titlu național în acest sezon. Este vorba despre categoria U18 (născuți 1997 și mai tineri). Așadar, Steaua caută al 2-lea titlu național la nivel juvenil în acest sezon competițional.

Cei mai importanți jucători ai 4Sports la turneul final au fost Eduard Petrescu, Ștefan Bîrloveanu, Tudor Fometescu și Sabin Cîrstoveanu. Această echipă este redutabilă la recuperare ofensivă și dispune de o pregătire fizică net superioară tuturor adversarilor întâlniți până la această oră.

Steaua a mizat în principal pe o rotație adâncă, repurtând victorii la scor. Rămâne de văzut dacă va fi la fel de lungă echipa militarilor dacă în finală scorul va fi echilibrat. Cert este că cei mai importanți jucători sunt Teodor Zaharia, Daniel Ioniță, respectiv Dragoș Diculescu.

Așadar, așteptarea se apropie de sfârșit. Duelul echipelor perfecte are loc așa cum se cade, cu trofeul pe masă.

Meciul poate fi urmărit în transmisiune directă pe site-ul www.4sports.ro.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.