Finala mică va avea nevoie de meci decisiv

CSM CSU Oradea a învins BC CSU Sibiu, scor 70-66, în Meciul 2 al finalei mici din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2016/17. Confruntarea s-a desfășurat la Arena Antonio Alexe, fiind al 32-lea meci susținut pe teren propriu de roș-albaștri în actuala stagiune.

Jocul a avut parte de echilibru, Oradea conducând pe tabela de marcaj preț de mai bine de 25 minute. Sibiul a avut inițiativa aproximativ 13 minute. S-au consemnat nouă schimbări la conducere și șapte egalități.

Bihorenii au irosit un avantaj de 12 puncte, Sibiul reușind o răsturnare de situație de 18 puncte în repriza secundă. Oradea a revenit, după care Cooper a marcat un coș de trei puncte pentru a aduce formația de pe Cibin la conducere. Meciul s-a încheiat cu un parțial de 7-2, punctele gazdelor din finalul partidei aparținând lui Barnette și Zeno.

Cele două echipe au fost egale la recuperare. Oradea a avut cu trei procente mai mult la aruncările din acțiune, pentru ca la linia de pedeapsă ambele să aibă câte 62%. CSM-ul a avut avantaj la posesii pierdute (10-17), dar CSU a replicat la intercepție (5-2)

Sean Denison a avut 14 puncte, 5 recuperări, Martin Zeno a adăugat 13 puncte, 6 pase decisive, iar Will Franklin a încheiat cu 11 puncte, 3 pase decisive și 3 recuperări pentru CSM CSU Oradea. Igor Mijajlovic a replicat cu 16 puncte, 4 pase decisive, Marcel Davis a adăugat 13 puncte, 8 recuperări și 4 pse decisive, iar Chris Cooper a terminat cu 13 puncte, 7 recuperări pentru BC CSU Sibiu.

Scorul general a devenit 1-1. Seria se întoarce la Sibiu pentru meciul decisiv. Acesta se dispută miercuri (24.05), ora 19:00, fiind transmis în direct la DigiSport.

Fiecare echipă și-a câștigat jocurile de pe teren propriu în confruntările directe din acest sezon competițional. Astfel, scorul este de 3-3, dacă includem jocurile din prima fază și TOP 6. De altfel, Oradea are 1-4 în toate jocurile oficiale susținute la Sala Transilvania din Sibiu în actuala stagiune.

Foto: Roby Boros

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.