Final de sezon pentru Patrick Beverley

Patrick Beverley nu va mai juca în acest sezon competițional. Fundașul american cu o experiență importantă inclusiv în Europa, a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchiul piciorului drept.

În vârstă de 29 ani, Beverley este considerat unul dintre cei mai energici jucători din NBA. El depune un efort impresionant în faza defensivă. În actualul sezon competițional, acest jucător a avut medii statistice de 12.2 puncte, 4.1 recuperări, 2.9 pase decisive și 1.7 intercepții în aproximativ 30 minute pe partidă.

Beverley a jucat 11 meciuri în acest sezon. El a jucat ultima dată în meciul pierdut de Los Angeles Clippers cu NY Knicks, scor 85-107, din 20 noiembrie 2017. Acesta lipsise în prealabil la cinci meciuri ale californienilor.

Cariera profesionistă a lui Beverley a demarat în 2008, în Ucraina. El a jucat patru sezoane în Europa, incluzând un sezon la nivel de Euroligă, unde a jucat finala. În sezonul 2011/12, Patrick a fost MVP al EuroCup, după care a venit oferta din NBA. Acest jucător a petecut cinci sezoane alături de Houston Rockets și a fost transferat la Los Angeles Clippers în această vară, ca parte a trecerii lui Chris Paul la trupa din Texas. Are 330 meciuri jucate în liga nord americană cu medii pe carieră de 9.4 puncte, 4.1 recuperări. 3.1 pase decisive și 1.3 intercepții în aproape 29 minute pe partidă.

Este o nouă pierdere în backcourt-ul formației antrenate de către Doc Rivers, după ce Milos Teodosic s-a accidentat chiar la începutul stagiunii, revenirea sârbului nefiind preconizată prea curând.

Aceste probleme și-au pus amprenta asupra prestațiilor lui Clippers. Echipa din Los Angeles a învins noaptea trecută pe Atlanta Hawks, scor 116-103, pentru a întrerupe o serie de nouă înfrângeri consecutive. În cadrul victoriei amintite, Blake Griffin a reușit 26 puncte, 10 recuperări și 10 pase decisive pentru un triple-double.

LA Clippers au 6-11 la general și ocupă locul 13 în Conferința Vest.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.