Final de sezon pentru Aleks Rasic

U-BT Cluj-Napoca a confirmat diagnosticul pentru accidentarea suferită de Aleksandar Rasic în Meciul 4 al semifinalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. Analizele medicale efectuate au relevat faptul că sportivul originar din Serbia a suferit o ruptură de tendon achilean.

Rasic a căzut pe parchet în încercarea de a obține o intercepție în antepenultimul minut al partidei amintite, pierdută de clujeni cu scorul de 76-85, pe terenul lui CSM CSU Oradea. El a fost purtat pe brațe de către colegi, fiind evident încă din primele momente că accidentarea este gravă.

Rasic va fi supus unei intervenții chirurgicale. De altfel acest tip de accidentare se numără printre cele mai grave în sportul de performanță. Sezonul 2016/17 este încheiat pentru jucătorul amintit.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.