Final de sezon pentru Adrian Tudor

BCM U Pitești a anunțat că sezonul lui Adrian Tudor s-a încheiat. Fundașul echipei naționale a fost supus unei intervenții chirurgicale la șold. Intervenția a avut loc vineri (07.04), la Tîrgu Mureș.

În 25 meciuri disputate, Tudor a avut medii statistice de 5.0 puncte, 3.5 pase decisive, 2.3 recuperări și 0.6 intercepții cu 2.3 posesii pierdute pentru 6.8 la eficiență în 18:28 minute pe meci. Adi a avut procentaje de 49% la aruncările de două puncte, 40% la trei puncte și 77% la linia de pedeapsă.

Tudor nu a mai jucat în ultimele două etape din TOP 6. El a suferit accidentarea în timpul confruntării cu BC CSU Sibiu.

Adi Tudor a fost supus, în această dimineață, la Târgu-Mureș, unei intervenții chirurgicale la piciorul drept.Din pă…

Posted by BCM U Piteşti on 7 Aprilie 2017

În vârstă de 32 ani, înalt de 1.84 metri, Tudor evoluează la poziția 1. El parcurge al 2-lea sezon consecutiv la formația argeșeană. Tudor a mai jucat pentru CSU Brașov, Asesoft Ploiești, CS Otopeni, Steaua CSM EximBank București și BC Mureș.

Rămâne de văzut în ce fel va putea antrenorul Hristu Șapera să găsească soluții pentru a acoperi această absență. Piteștiul este singura echipă din playoff-ul LNBM care și-a construit lotul în acest sezon cu doar doi străini la perimetru. Dispariția lui Tudor limitează opțiunile Piteștiului la pozițiile 1-2-3.

În prezent, BCM U Pitești contează pe Aleksandar Kostoski, Pavel Marinov, Vlad Corpodean, Ghiță Balmuș, Bogdan Stăncuț și Giani Zaharie la aceste poziții. Nu este exclus ca staff-ul tehnic al alb-violeților să apeleze la Tomislav Gabric pe poziția 3, însă e limpede că o astfel de opțiune ar putea avea efecte negative, cu precădere în faza defensivă.

BCM U Pitești se duelează cu Steaua CSM EximBank București în primul tur al playoff-ului LNBM. Primele două meciuri ale seriei care se desfășoară pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri au loc la București în cursul săptămânii următoare.

Este neclar dacă Adrian Tudor se va putea recupera pentru EuroBasket 2017. Reunirea echipei naționale este prevăzută pentru data de 15 iunie.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.