Filip Adamovic a semnat cu Tsmoki Minsk

Filip Adamovic este noul conducător de joc al lui Tsmoki Minsk. Bosniacul s-a despărțit de România după două campionate și două cupe ale României adjudecate.

În vârstă de 29 ani, Adamovic se află la primul angajament în baschetul ex-sovietic și va evolua în următorul sezon la nivelul Ligii VTB. El măsoară 1.88 metri și evoluează la poziția 1. De notat că Filip a jucat pentru Ploiești, Mureș și Cluj. În patru aezoane petrecute în LNBM a bifat aproape 160 prezențe.

Adamovic a avut medii de 12.8 puncte, 6.0 pase decisive și 2.4 recuperări pe meci în 29 minute pe partidă pentru 15.8 la eficiență în sezonul 2016/17.

Tsmoki Minsk este campioana în exercițiu a Belarusului, cucerind titlul național la ultimele opt ediții desfășurate. Această formație este angrenată în Liga VTB de șapte ani. În sezonul 2017/18, va participa în Basketball Champions League, luând startul din primul tur preliminar.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.