FIBA Europe a amânat Campionatul European U18 pe o perioadă nedeterminată

FIBA Europe a anunțat în cursul zilei de vineri (22.07) că a decis să amâne desfășurarea Campionatului European U18 masculin ce ar fi trebuit să se desfășoare la Samsun, în Turcia. Competiția urma să demareze pe 30 iulie.

Măsura a fost luată ca urmare a situației tensionate și de instabilitate ce a pus stăpânire pe Turcia. De asemenea a fost luat în considerare faptul că este vorba despre sportivi născuți după data de 1 ianuarie 1998, adică sunt minori.

FIBA Europe a anunțat că, cel mai târziu, evenimentul se va desfășura la finele anului calendaristic 2016 sau la începutul lui 2017. De asemenea, s-a anunțat că sportivii vor trebui lăsați să joace pentru echipele naționale, indiferent ce angajamente și obligații au aceștia la nivel de club.

În încheierea comunicatului, FIBA Europe și-a manifestat sprijinul față de Federația Turcă de Baschet, un partener de top în organizarea evenimentelor importante la nivel juvenil.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.