FIBA Europe Cup – Adversari: Sigal Prishtina l-a înregimentat pe Dardan Berisha

Polonezo-kosovarul Dardan Berisha s-a întors la Sigal Prishtina. Sportivul în vârstă de 27 ani, originar din Kosovo, dar posesor al cetățeniei poloneze, s-a despărțit recent de Cibona Zagreb și a fost legitimat în timp util de kosovari pentru a avea drept de joc la meciul cu Energia Târgu-Jiu, contând pentru etapa inaugurală din FIBA Europe Cup.

Înalt de 1.93 metri, Berisha este jucător de poziția 2. De-a lungul carierei a jucat pentru KB Peja, Cáceres Ciudad del Baloncesto, CB Trujillo, Polonia Varșovia, Anwil Włocławek, KB Peja și Sigal Prishtina. Are trei titluri de campion în Kosovo și unul în Croația. De asemenea, a câștigat Liga Balcanică în sezonul 2014/15, fiind desemnat MVP al competiției.

Berisha a participat la EuroBasket 2011, alături de echipa națională a Poloniei. În această vară a fost legitimat de Cibona Zagreb, formație de care s-a despărțit după șase meciuri.

Lotul lui Sigal Prishtina la ora actuală:

Fundași – Khalid El Amin, Muhamed Hasani, Stanimir Marinov, Alhaji Mohammed, Dardan Berisha
Extreme – Ulug Kacaniku, Gezim Morina, Mohamed Abukar
Pivoți – Gjorgji Chekovski, Cheikh Bamba Fall

Energia primește vizita lui Sigal, la Târgu-Jiu, pe 27 octombrie. Meciul va fi transmis în direct la DigiSport cu începere de la ora 19.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.