FIBA Europe Cup – Adversari: Kormend a câștigat primul meci din campionatul Ungariei

Egis Kormend a obținut a 3-a victorie din tot atâtea meciuri oficiale disputate în sezonul competițional 2017/18. Elevii lui Gasper Potocnik s-au impus la Jaszbereny în prima etapă din sezonul regulat al campionatului Ungariei.

Adversarul CSM Steaua București în FIBA Europe Cup a triumfat cu scorul de 85-71 în deplasare. Kormend s-a desprins la 12 lungimi din primul sfert, pentru ca apoi să controleze avantajul construit, câștigând secvențele 2 și 3 la diferențe de unul, respectiv două puncte.

Eric Fanning (foto) a totalizat 22 puncte, 6 recuperări, Marquis Wright a adăugat 15 puncte, 6 recuperări, Justin Tuoyo a terminat cu 13 puncte, 5 recuperări, iar Milan Csorvasi a încheiat cu 12 puncte pentru învingători. În replică, Melique DeShields a totalizat 26 puncte, 5 recuperări, iar Uros Lucic a totalizat 13 puncte, 5 recuperări. Fostul jucător de la CSM Oradea a avut 11/11 la linia de pedeapsă în acest meci.

Steven Davis Smith a absentat pentru Kormend și de această dată. El a ratat ultimele două meciuri ale maghiarilor, fiind incert pentru meciul de miercuri (04.10), cu CSM Steaua București.

Reamintim faptul că adversarul militarilor are cinci americani în lotul de jucători. Niciunul nu are mai mult de 25 ani! Al 6-lea străin este austriacul Sebastian Koch, în vârstă de 29 ani. În fine, lotul lui Kormend îl cuprinde și pe Csaba Ferencz, shooter-ul echipei naționale a Ungariei, care a evoluat la EuroBasket 2017.

Programul dublei dintre Egis Kormend și CSM Steaua București din turul al 2-lea preliminar din FIBA Europe Cup 2017/18:

– Manșa 1 – în Ungaria, pe 4 octombrie
– Manșa 2 – la București, pe 11 octombrie

Kormend a ocupat locul 4 în ultima ediție de campionat în Ungaria. La această formație a jucat în trecut Rolland Torok. De asemenea, aici a jucat un alt component al lui U-BT Cluj-Napoca. Este vorba despre Lasan Kromah.

CSM Steaua București a disputat finala LNBM în ultima ediție de campionat.

Kormend a trecut de Boras Basket în primul tur preliminar cu o diferență de 30 puncte la general. În schimb, CSM Steaua nu a jucat în primul tur, fiind calificată direct în faza a 2-a.

Reamintim faptul că și din postură de echipă învinsă se poate ajunge în faza grupelor FIBA Europe Cup.

Foto: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.