FIBA Europe Cup 2017/18 – Toate meciurile sunt transmise în direct pe YouTube

Ediția 2017/18 a FIBA Europe Cup este transmisă în direct pe internet prin intermediul canalului YouTube al FIBA. Toate echipele angrenate în faza grupelor din competiția amintită au obligativitatea să producă un stream în direct și să-l pună la dispoziția FIBA.

Potrivit regulamentului este obligatorie utilizarea a cel puțin două camere (două unghiuri de filmare) și folosirea graficii puse la dispoziție de către FIBA. Absolut toate meciurile din această competiție, începând cu faza grupelor, pot fi urmărite pe internet, prin intermediul canalului YouTube al federației internaționale de baschet.

Nu este exclus însă faptul că transmisiunile online să nu funcționeze dacă acestea sunt accesate de pe IP-uri din aceeași țară în care se dispută respectivul meci. Această restricție ar putea fi impusă de televiziunile care dețin drepturile de transmisie în țările respective (adică au achiziționat acest drept).

Prin urmare, în cadrul primei etape din sezonul regulat al FIBA Europe Cup – ediția 2017/18, iubitorii baschetului din România pot încerca să urmărească meciul dintre Khimik Yuzhne și Demir Insaat Buyukcekmece programat a se desfășura în cocheta sală din Yuzhne, parte dintr-un complet sportiv remarcabil, accesând link-ul de mai jos. Vlad Moldoveanu ar putea absenta de la acest meci, întrucât el a fost învoit de către antrenor pentru a-și putea vizita familia, după ce soția sa a dat naștere celui de-al 3-lea băiat al familiei. Partida demarează miercuri (18.10), la ora 18:00 (ora României).

Meciul dintre U-BT Cluj-Napoca și Istanbul BBSK este transmis în direct la DigiSport. Cei care nu recepționează acest canal TV și/sau nu se află în România, pot accesa link-ul alăturat. Partida are loc la Sala Horia Demian, în cursul aceleiași zile de miercuri, cu începere de la ora 19:00.

Celelalte meciuri pot fi găsite AICI.

Alte reguli pentru Basketball Champions League

Același lucru nu este valabil pentru Basketball Champions League. FIBA a negociat și cedat drepturile TV pentru fiecare țară în parte, astfel încât televiziunile deținătoare de drepturi au solicitat ca meciurile să nu fie transmise pe internet la liber. Astfel, doritorii își pot achiziționa un abonament pe platforma livebasketball.tv pentru a urmări meciuri din această competiție. Totodată, pe canalul YouTube special destinat Basketball Champions League sunt încărcate înregistrările integrale ale meciurilor la distanță de 4-5 zile după disputarea acestora.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.