FIBA – Basketball Champions League va avea un fond de premiere de 4.4 milioane euro. Câștigătoarea va încasa 340.000 euro!

Luni (21.03), la Paris, are loc ceremonia de lansare a FIBA Champions League. Jurnalistul israelian David Pick, prezent la această ceremonie, transmite informații în direct prin intermediul Twitter-ului.

Unul dintre cele mai interesante subiecte constă în sistemul de premiere al echipelor participante la ediția inaugurală a Basketball Champions League. Toate echipele calificate pe tabloul principal al competiției vor beneficia de premiere, însă cele care vor face performanță urmează să fie recompensate cu mai mulți bani.

Câștigătoarea Basketball Champions League – 340.000 euro
Finalista – 100.000 euro
Locul 3 – 80.000 euro
Locul 4 – 60.000 euro
Sfertfinaliste – 40.000 euro/echipă
Optimi de finală – 20.000 euro/echipă
Sezonul regulat – 100.000 euro/echipă

Fond de premiere pentru sezonul 2016/17 în Chamions League – 4.42 milioane euro.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.