Fenerbahce se prezintă la Cupa Turciei cu o serie activă de 13 victorii consecutive

Fenerbahce Istanbul a obținut cea de-a 13-a victorie consecutivă. Echipa pregătită de către Zeljko Obradovic s-a impus pe terenul lui Torku KonyaSpor, scor 72-68, în cadrul etapei a 18-a din sezonul regulat al Turkish Basketball League.

Aceasta este cea de-a 6-a victorie consecutivă în campionat pentru Fener. Turcii au șapte victorii înlănțuite în Euroligă, astfel încât, echipa din Istanbul se va prezenta la turneul final de Cupa Turciei fără să cunoască înfrângerea de la data de 24 decembrie.

Ultimul eșec al lui Fenerbahce datează de la încleștarea cu Anadolu Efes Istanbul, din campionatul Turciei, încheiată cu scorul de 93-84. Între timp cele două s-au duelat și în Euroligă, acolo unde Fener s-a impus cu scorul de 77-73.

În prezent, la momentul întreruperii campionatului pentru a permite organizarea Cupei Turciei, Fenerbahce se situează pe primul loc al clasamentului. Echipa lui Zeljko Obradovic are 14-4 la general. Podiumul este completat de Anadolu Efes (13-4) și Galatasaray (13-5).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.