Fenerbahce obține a 24-a victorie consecutivă pe teren propriu în Turcia

Fenerbahce Istanbul a depășit pe Banvit Bandirma, scor 76-71, în sezonul regulat al ligii profesioniste din Turcia. Este a 24-a victorie consecutivă pe teren propriu în competiția internă pentru echipa antrenatăd e Zeljko Obradovic.

Nikola Kalinic a avut 16 puncte, Ekpe Udoh a adăugat 14 puncte, 9 recuperări, iar Kostas Sloukas a contabilizat 14 puncte și 7 pase decisive pentru învingători. În replică, Gediminas Orelik a avut 22 puncte, 7 recuperări pentru Banvit.

Ambele echipe au 8-2 la general, similar lui Besiktas. Anadolu Efes are 8-1, urmând să primească vizita lui Pinar Karsiyaka în cadrul etapei a 10-a.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.