Fenerbahce Istanbul a surclasat pe Darussafaka Dogus în deschiderea semifinalelor din Turcia

Fenerbahce Istanbul a câștigat Meciul 1 al semifinalei cu Darussafaka Dogus, contând pentru playoff-ul ligii profesioniste din Turcia. Partida desfășurată luni (29.05) s-a încheiat cu scorul de 94-72.

Partida a început extrem de echilibrat, cu multe reușite pe tabela de marcaj. La prima pauză, Darussafaka conducea cu scorul de 26-24. Lucrurile s-au schimbat, următoarele 30 de minute de joc fiind controlate de Fener. Noua campioană a Europei a marcat peste 20 puncte în fiecare sfert, iar formația lui David Blatt nu a reușit să înscrie mai mult de 16 puncte în niciuna din secvențele rămase.

Melih Mahmutoglou a totalizat 18 puncte, Nikola Kalinic, James Nunnally și Ekpe Udoh au avut câte 12 puncte fiecare, iar Bobby Dixon a terminat cu 10 puncte marcate înc contul echipei antrenate de Zeljko Obradovic. În replică, Scottie Wilbekin și Will Clyburn au avut câte 16 puncte.

Obradovic a jucat fără Bogdan Bogdanovic și Pero Antic. Regulamentul în Turcia limitează numărul străinilor la cel mul șase, iar Fenerbahce dispune de opt străini plus Dixon (care este naturalizat).

Scorul general este 1-0. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

În cealaltă semifinală, Anadolu Efes Istanbul se duelează cu Besiktas Istanbul. Această serie demarează marți (30.05).

Foto: bsl.org.tr

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.